2012. december 11., kedd

Amerikai vitaminokWebáruházunkba és természetesen üzletünkben is októbertől kapható a Healthy America Inc. cég (www.healthy-america.com)  étrendkiegészítő temékei, a cég  1989-ben alakult Californiában.
Termékei a nagy múltú és nemzetközileg is elismert Robinson Pharma gyárában, az emberi kéz érintése nélküli modern gyártósorokon, a legmagasabb minőségű (GMP kategóriás), bevizsgált alapanyagok felhasználásával készülnek.A másik nagy beszállítónk lett a Pharmekal Health LLC. cég (http://www.pharmekal.com), mely egy fiatal, dinamikusan fejlődő vállalat.
A Pharmekal Health szintén Canadában, saját GMP besorolású gyárában állítja elő termékeit, főleg egyedi, nagy tételű megrendelésesek esetén.

Mi is az a  GMP?
A GMP: Good Manufacturing Practice, azaz -Jó gyártási gyakorlat- alkalmazása a gyógyszeriparban és az élelmiszeriparban terjedt el leginkább. A termékbiztonság és az egyenletes termékminőség érdekében alkalmazható módszerek általános gyűjteménye. Két fő eleme a hatékony gyártási műveletek és a hatékony ellenőrzés, melyek egymást kiegészítik és egymásra hatással vannak.
A GMP lényege, hogy a minőség, azaz az érdekeltek elégedettségének eléréséhez a következőket kell figyelembe venni, illetve kell megvalósítani:
- a folyamatok nagyon pontos szabályozása
- az előírások szerinti módon végzett tevékenység
- szükséges mérések, ellenőrzések, azaz minőség ellenőrzés
- minden, a minőséget befolyásoló tényező: személyzet, helyiségek, berendezések, eszközök.

Termékskálánk folyamatosan bővül, de kért étrend kiegészítőket 3-4 nap alatt beszerezzük, mely átvehető üzletünkben illetve kiszállításra kerülhet webáruházunkon keresztül!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése