2015. október 13., kedd

Allergia-szezonra ajánljuk

A fél világ allergiás valamire manapság. Az allergiás panaszok megjelenése összefügg a környezeti szennyezéssel éppúgy, ahogyan a szervezetünk toxikusságával, elszennyeződésével.
Az immunrendszerünk nem úgy működik, ahogyan kellene, és ezt "köszönhetjük" annak a kornak, amelyben élőnk. Nem kívánatos mértékben szaporodnak a kémiai szerek a világon: mesterséges tartósítókkal teletömött joghurtokat vásárolunk, antibiotikumos csirkehúst, vegyszerezett zöldséget. Évekkel ezelőtt megmosolyogtuk a fejlettebb országokat, ahol már akkor felütötte fejét a bio-láz: drágább náluk a kukacos alma, mint a szép mosolygós, hibátlan. Ma, ha meglátjuk a boltok ládáiban a színre, méretre egyforma, illattalan földiepret, az íz nélküli paradicsomot, a télvíz idején kapható méregdrága cseresznyét, visszasírjuk a hazai idilli állapotokat, mikor még lehetett kapni igazi, zamatos, néha kukacos nyírségi almát.


Az allergia újkeletű dolog, és egyre nagyobb mértékben érinti az embereket. Sokféle készítmény segít a tünetek enyhítésében.  Az Allergia teakeverék a gyógynövények kombinációjával lehet a segítségünkre. A készítményben olyan növények találhatók, melyek szabályozzák az immunrendszer működését, erősítik szervezetünket. Egyik fontos összetevője a bugás macskamenta, a kakukkfű és a lándzsá útifű.
További allergia ellenes készítményeink:
- Olajfalevél-kivonat
- György-teák
- Bélflóra-regeneráló és támogató készítmények, pl. Gastrovit bélflóra-készítmény, Colostrum bél-immunrendszert támogató készítmény
- Nyomelem- és ásványianyag-készítmények, pl. Perui kovaföld, Huminicum, vitamin- és ásványanyag-komplexek
- Búzafűlé por és ital, árpafű-készítmények
- Bio-organikus gyümölcslevek, pl. feketeribizil, feketeáfonya
Jó tanácsok allergiásoknak:
  • Ügyelj arra, mit eszel! A gluténben, cukorban, tartósítószerekben, adalékokban, élesztőben gazdag ételek növelik az allergiás hajlamot és allergiás reakciókat.
  • Különösen kerüld a magas hisztamin-tartalmú élelmiszereket.
  • Ügyelj arra, mit kensz magadra, mit szívsz be! A szintetikus levegőillatosítók, a fertőtlenítőszerek, vegyszerek, parfümök, vegyszeres samponok, testápolók súlyosbítják a helyzetet.
  • Végezz szakember által összeállított tisztítókúrát, méregtelenítést. Az allergia elmérgeződés. A tisztítókúrákkal jelentősen javíthatsz az állapotodon.
  • Igyál elegendő mennyiségű tisztított, energetizált ivóvizet. Naponta 2,5-3 liter tiszta víz szükséges a jó anyagcseréhez.
  • Csökkentsd a stresszt az életedben. A magas stressz-szint hozzájárul az allergiás panaszok kifejlődéséhez, rosszabbodásához.
  • Kerüld a szteroidos gyógyszereket, légzéskönnyítőket, orr spray-ket.
  • Igyekezz minél kevesebb "civilizációs" teherrel élni. Inkább keveset, de jót! Ez legyen az irányelved minden fogyasztásodban. A természetes, organikus életmód sokat javít az egészségeden.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése